gulvafslibning Valby

Fjern de grimme mærker fra slid med en professionel gulvafslibning i Valby

Fjern de grimme mærker fra slid med en professionel gulvafslibning i Valby

editorial

Trægulve, hvis ejer har forsømt den vedligeholdende pleje, der kræves for at holde træværket friskt og levende, bliver trætte og grålige i overfladen. Dette vil du tydeligt kunne se, hvis du netop er flyttet ind i en bolig, hvor trægulvet ikke har været passet i mange år. Træværket vil tydeligt være mærket af gennemgående slid, især der, hvor gulvet har været hyppigst betrådt. Her vil du kunne se de karakteristiske slidspor, formet af støv og skidt, som er trådt ned i træværkets fibre, der hvor træets beskyttelse er slidt bort.

Tydeligst ses dette i trægulve, som er behandlet med eksempelvis olie eller sæbe – disse typer behandling er måske nok smukke at se på, men samtidig utroligt plejekrævende, hvis træværket skal holdes pænt og jævnt. Når den beskyttende hinde af olie eller sæbe er slidt bort, vil der danne sig en grim og grålig film i overfladen, der hvor støvet indlejrer sig i det blottede (og dermed særdeles modtagelige) træværk.

Dette giver, sammen med pletter og skjolder fra spildte væsker samt misfarvninger fra solfalming, gulvet et kedeligt og uensartet udseende. Og da det indtørrede træværk samtidig er mere tilbøjeligt til at danne splinter, som gør gulvet ubehageligt at betræde, kan man hurtigt få den tanke, at gulvet ikke står til at redde.

En ny chance til det slidte trægulv med en grundig gulvafslibning

Men du behøver ikke at fortvivle – trægulvet i dit nye hjem kan, med overvejende sandsynlighed, blive flot og ensartet i overfladen igen. I langt de fleste tilfælde skal der blot en effektiv gulvafslibning og en grundig efterbehandling til. Og hvis du hyrer en professionel gulvmand til at udføre disse opgaver, er du tilmed sikker på at opnå det smukkeste – og mest holdbare – resultat.

Hos Gulvkanonen finder du udelukkende dygtige fagpersoner, som står klar til at hjælpe dig med din gulvafslibning.