gulvafslibning Valby

Red dit ridsede eller skæve gulv med en gulvafhøvling

Red dit ridsede eller skæve gulv med en gulvafhøvling

editorial

Har du et skadet gulv med mange ujævnheder, eller hvor der er meget dybe ridser? På gulvkanonen.dk kan du læse om at få lavet en gulvafhøvling. Dette kan være nødvendigt, hvis du har gamle fernisgulve, eller hvis de generelt er meget beskadigede. Det kan også være, at gulvet bølger, efter der har været vandskade eller lignende, eller der er rester af gammel spartelmasse, lim eller lignende på gulvet. I sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at høvle en del af overfladen for at udjævne det. Afhøvling anvendes udelukkende på gulve, hvor det det ikke er tilstrækkeligt kun at foretage en gulvafslibning.

Hvordan udføres deres gulvafhøvling?

Når Gulvkanonen arbejder med gulvafhøvling, foregår det med høj præcision. På den måde undgår de at efterlade gulvet med tydelige slibemærker eller niveauforskelle i dybden. Gulvafhøvling er et krævende arbejde, da der fjernes 2-4 millimeter fra gulvet. Samtidig skal der tages højde for eventuelle ujævnheder og søm, som kan besværliggøre processen.

Få altid hjælp fra en professionel, medmindre du ved, hvad du laver.

Når gulvafhøvlingen er afsluttet

Når de har afhøvlet gulvet, bliver det slebet i samme omgang. Det gør de for at gøre gulvet klar til efterbehandling. En efterbehandling bliver typisk udført med olie, lak, lud eller maling. 

Når gulvet skal efterbehandles, har du forskellige muligheder for at sætte et præg på det, der matcher med resten af boligens stil – eller hvordan du nu ønsker, det skal se ud. Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling dit gulv skal have, så har Gulvkanonen skrevet en guide til efterbehandling. 

Hvis du har et gulv, der trænger til afhøvling, eller du vil have dem til at kigge på gulvet, så kontakt dem via mail på info@gulvkanonen.dk, på telefonnummer (+45) 71 96 91 91. Uanset hvilken behandling dit gulv skal have, så får altid du et gratis og uforpligtende tilbud på prisen.