hudpleje mænd

Flottere hud - bedre scorechancer

Flottere hud - bedre scorechancer

editorial

Kære mand, hvis du står op om morgenen, vasker dit ansigt med en bar sæbe og vand og derefter øber ud af døren, så er det på tide at forbedre din hudpleje til mænd rutine. Her er et par tip der vil fugtiggøre og forbedre din hud, og muligvis også dine scorechancer.

1. Vask dit ansigt godt. Dette burde sige sig selv, men virkeligheden er, at folk ofte gør det helt forkert eller lader helt vær. Mænd tager ofte supervarme brusebade og bruger hård sæbe eller en ansigtsscrub. Det gør huden tør, og når din hud er tør, ser du mere rynket og meget ældre ud – og det er ikke det udseende du ønsker, vel? Brug i stedet en mild renselotion, der renser huden for snavs og olie, der kan ophobes.

2. Hold op med at bruge billige barbermaskiner. Vælg en barbermaskine, der passer til din hudfølsomhed og skæggets grovhed. Det vil dit ansigt takke dig for. En fugtighedsbevarende barbergel giver beskyttelse under barbering, så sørg for at det er en del af rutinen. Barber i brusebadet eller straks efter. Ansigtshårene er meget blødere efter et varmt bad og damp.

3. Efter barbering skal huden hydreres og beroliges, derfor bør barberingen være alkoholfri, da alkohol gør udtørrer din hud. Find den hudpleje til mænd der passer til dig og din hudtype.

4. Spring aldrig over fugtighedscremen. Stubbe kan være sexet på en fyr, men endnu mere sexet er det, når hende der skal røre dit ansigt, ikke føler at hun aer et stykke sandpapir. Fugtighedscreme flere gange dagligt giver blød hud, der er lige til at kysse. Parfume fri produkter er gode, fordi de ikke lugter og betragtes ikke som feminine.

5. Forlad aldrig dit hjem uden solcreme. Hvis du kan finde en fugtighedscreme, der indeholder SPF 30 eller højere, så er du godt beskyttet. Men hav bare en flaske solcreme i tasken – det skader ikke. Og det lader damerne vide, at du bekymrer dig om dit udseende. Mænd der ikke bruger solcreme, øger risikoen for at få solskader, hvilket kan resultere i rødme, irritation, ekstra blodkar og hudkræft.

Hold dig evigt ung (eller tæt på) med en fast hudpleje til mænd rutine.