hudpleje mænd

Man(d) skal passe på huden

Man(d) skal passe på huden

editorial

En mand kan hjælpe sin hud ved at påføre fugtighedscreme, når huden er fugtig, f.eks. efter en tur i svømmehallen, et karbad eller et brusebad.

Der findes mange forskellige hudtyper, så inden du køber din serie af hudpleje til mænd, bør du finde ud af hvilken typer hud du har, og derudfra udvikle en rutine der passer til dig.

F.eks. bør mænd med meget tør hud anvende fugtighedscreme mere end en gang om dagen. Mænd med fedtet hud bør anvende fugtighedscreme mindre hyppigt og brug en fugtighedscreme med mindre olie, såsom en lys creme eller lotion. Huden ændrer sig også i forhold til vejret, den kan blive meget tør om vinteren, og her er det derfor vigtigt at fugtiggøre oftere på denne tid af året. Det er altid en god idé at tale med din hudlæge eller kosmetolog om hvilken serie produkter til hudpleje til mænd der er de bedste til netop din hudtype.

En god fugtighedscreme kan behandle sart hud og hudproblemer som eksem, de har som regel også lidt solbeskyttelse i og kan forbedre udseendet af huden – ikke blot i ansigtet – men over hele kroppen. En grundlæggende fugtighedscreme hjælper med at holde vand i hudens ydre lag. Cremen udfylder de små sprækker mellem overflader for at holde huden glat, mens fugtighedsbevarende stoffer trækker vand til det yderste lag af din hud som giver en dejlig glød. Afhængig af hvilken hudtype du har, behøver du måske ikke at fugte dit ansigt eller andre områder så ofte som andre. Som sagt, kan brugen af hudpleje til mænd ændre sig på baggrund af årstiden og dit miljø.

Ligesom kvinder, har mænd brug for at passe på og pleje deres hud. Efter en barbering kan fugtighedscreme være en nødvendig del af ethvert menneskes hudpleje rutine. Den gode nyhed er, at vandbaserede, oliefrie fugtighedscreme er perfekte til de fleste mænds hud.