Interior / indretning / dansk design

Folk udefra vil have dansk design

Folk udefra vil have dansk design

editorial

Vi danskere kan godt lidt tage det for givet, når vi taler dansk design og det design, som der findes meget af herhjemme.

Det er jo lidt det med, at hvis man hele tiden kan få det, så venter man måske til, at der kommer en ny kollektion, eller det, man har udset sig, kommer på tilbud.

For hvis man tit er i nærheden af det, så føler man jo, at man har ubetinget adgang til det og kan få fingre i det, når man ønsker det.

Men sådan er det jo ikke for folk, der kommer udefra.

De kan komme fra den anden side af Jorden, og det er måske eneste gang, at de får den mulighed for at besøge Danmark, så de skal opleve alt det pæredanske og have noget med hjem, der virkelig signalerer danskhed.

Interior / indretning / dansk design

Udlændinge tager det danske design med sig hjem

Måske har man udset sig noget Long John Rubn, der skal med hjem, men det kan også være noget helt andet, for man gider ikke de billige turistting, som man har set ens venner og familie have med hjem, når de kom hjem fra Danmark.

Man vil have noget særligt med hjem, som man måske kender fra danske TV-serier og film, som der virkelig hitter i mange lande for tiden.

Det er således ikke nok at have en souvenir med hjem, for man vil også have den danske følelse med hjem, så man får et stykke af Danmark med sig, så man altid kan genopleve den fornemmelse.

Det kan godt komme til at koste en lidt, men man er villig til at betale de penge for at få noget ægte, dansk design med sig hjem.

Måske bliver man ligefrem inspireret af det til at prøve at lave noget design selv, der er baseret på det danske!