tandlæge aarhus

Gå til akut tandlæge i Aarhus

Gå til akut tandlæge i Aarhus

editorial

Ønsker du at bevare et smukt smil med flotte og sunde tænder livet igennem? Så bør du have kontakt til en god tandlæge som kan hjælpe dig med at passe på bisserne, og som kan yde førstehjælp til dine tænder hvis uheldet er ude.

Få den bedste behandling når skaden er sket

Selv om du passer godt på dine tænder kan du dog stadig få tandsygdomme. Du kan også komme ud for at en tand knækker eller flækker i forbindelse med et traume, eller fordi du bider i noget hårdt.

Hvis du oplever dette er det vigtigt at du søger tandlæge hjælp så hurtigt som muligt. Begynder det for eksempel at bløde kraftigt fra dine gummer, eller opstår der voldsomme smerter i tænder eller tandkød, bør du omgående kontakte en tandlæge. Dette kan nemlig være tegn på at en tandbyld er sprunget eller at du har fået et hul i en tand som har arbejdet sig helt ind til kernen, og dermed nerven.

tandlæge aarhus

Den betændelses tilstand, som følger heraf, kan være farlig for dit helbred. Derfor er det vigtigt at tandlægen får mulighed for at skride hurtigt ind og dermed begrænse skadernes omfang. Og det samme gælder hvis tanden er slået i stykker. Din tandlæge vil sørge for at et eventuelt hul i tanden renses op og lappes med en plast fyldning.

Hvis tanden er meget hårdt angrebet kan den slibes ned til en spids og forsynes med en kunstig tandkrone. I værste fald skal hele tanden fjernes og en tandimplantat isættes.

Find den bedste tandlæge i Aarhus

Uanset om du står og skal bruge akut tandlæge hjælp, eller du har behov for en forebyggende tandrensning, kan du få den behandling du behøver hos TandlægeCenteret Clemens Torv i Aarhus. Du kan læse mere om de forskellige tandbehandlinger og booke tid på clemenstand.dk.