tandlæge aarhus

Trods din tandlægeskræk og gå til tandlæge i Aarhus

Trods din tandlægeskræk og gå til tandlæge i Aarhus

editorial

Hvis du ønsker at bevare dine tænder sunde og raske er det vigtigt at du opretholder en god mundhygiejne. Vi skifter nemlig kun tænder én gang i livet.

Når dine mælketænder er væk får du dit sidste tandsæt nogen sinde. Og det er meget vigtigt at du passer godt på dette gennem daglig tandbørstning og regelmæssige tandlæge besøg.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at gå til tandlæge?

Mange mennesker vælger at udeblive fra deres tandlæge besøg af økonomiske hensyn. Dette er dog hverken en god eller gyldig undskyldning for at springe tandeftersyn og tandrensning over.

Denne forebyggende behandling er nemlig essentiel hvis du ønsker at undgå langt dyrere og mere langtrukne behandlings forløb. Og så koster et kontrol besøg hos tandlægen ikke mere end en tur til frisøren eller en glad aften i byen.

image

Du bør derfor prioritere dine tandlæge besøg mindst én gang om året. Er du i svare økonomiske problemer således at du ikke kan betale det fulde beløb ad én omgang findes der også en løsning på dette. De fleste tandlæger kan tilbyde en fordelagtig rentefri afdragsordning hvormed du så at sige kan bide regningen over.

Jeg lider af tandlægeskræk – hvad gør jeg?

Hvis du er tæt på at segne ved den blotte tanke om at sætte dig i tandlæge stolen bør du tage en snak med tandlægen. Det er uhensigtsmæssigt at lade din tandlægeskræk komme i vejen for vedligeholdelsen af dit blivende tandsæt.

De fleste tandlæger kan godt håndtere patienter med tandlægeskræk. Og så vil du kunne få flotte, skinnende tænder uden at skulle lide imens.

Søger du en dygtig og erfaren tandlæge i Aarhus kan du med fordel tage kontakt til den velrenommerede og centralt beliggende tandlægeklinik TandlægeCenteret Clemens Torv. Du kan læse mere, og bestille tid online via klinikkens hjemmeside på clemenstand.dk