Snedker

Giv en rundvisning som snedker på stedet

Giv en rundvisning som snedker på stedet

editorial

Som snedker behøver man jo ikke vise rundt i hjemmet hos dem, hvor man måske er blevet sendt ud for at arbejde, men man kan jo godt både bagefter og undervejs i ens arbejde vise, hvad man laver og har lavet.

Det er dog ikke lige det, som vi har i tankerne her, men det kan være som snedker et bestemt sted i landet, hvor man har et hovedsæde, et hovedkontor og måske et lager, hvis man da ikke ligefrem køber tingene udefra.

Her er der måske nogle kunder, der gerne vil kigge forbi og se, hvordan stedet ser ud, så man har en bedre fornemmelse for, hvor snedkeren kommer fra; eller man bare så tit har hørt om stedet eller kørt forbi det, at man gerne vil kigge derind.

Selv tilfældige mennesker kan få den lyst – og det kan føre kunder med sig!

Giv en fornem præsentation som snedker

Dog kan det være lidt ubelejligt med de besøg, som der ikke lige var annoncerede, men så får man også den autentiske fornemmelse af, hvordan der ser ud på sådan et snedkerværksted.

Men det kan jo også være ens samarbejdspartnere, der gerne vil rundt at se firmaet og ikke bare holde et møde på et kontor, hvor chefen for en sjælden gangs skyld har taget jakkesæt på.

Det er jo ikke så autentisk, og det er lidt opsat, men det er jo også for at holde nogle pæne rammer.

Som mulighed kan man jo holde åbent hus, hvor det ikke bare er en fernisering i begyndelsen, hvor alt som regel ser pænt ud, men hvor man inviterer alle fra familie, kunder, samarbejdspartnere med videre ind.

Så kan alle få et blik på, hvordan man arbejder i firmaet, og man kan få en snak med de ansatte, hvordan de arbejder, og de kan måske fortælle og vise nogle af deres arbejdsopgaver frem.