business intelligence kurser

Giv feedback til Business Intelligence kurser

Giv feedback til Business Intelligence kurser

editorial

Når man skal på business intelligence kurser, er det med at holde tungen lige i munden, for det er måske ikke det letteste for mange mennesker at sætte sig ind i, men hvis man vælger kursusudbyderne fra 4D.dk, så er der stor garanti for, at man får lært i hvert fald det meste basale på en pædagogisk måde.

Uanset hvor svært man ellers føler, man har ved at lære om IT-emner.

Men om du føler, du har fået lært en hel masse; føler, der var noget, du missede, eller du kunne ønske dig nogle forbedringer, så er det bare med at give dem feedback på den slags.

Nogle mennesker værger sig ved at give feedback, fordi de frygter, det kan ses som kritik, og at modtageren vil stille sig på bagbenene over dette og udelukkende forsvare sig uden at lytte til, hvad der reelt bliver sagt.

Her skal man huske på, at dette ikke er en almindelig samtale med en anden person, man har med at gøre, men at der er tale om professionelt regi, hvor man har betalt for en ydelse, man gerne vil give sin mening til kende om, som måske kan hjælpe fremtidige kursister eller en selv, hvis man vil vælge et andet kursus hos 4D.dk.

Og de vil med største sadsynlighed tage imod dette med kyshånd.

Deres eksistensberettigelse er jo netop, at de udlærer nogle fine kursister med at bevis i hånden bagefter, så de kan vise, de har tilegnet sig nogle færdigheder.

Hvis de ikke tilegner sig disse færdigheder, dumper eller selv føler, de ikke er blevet klogere på emnet, kan dette sprede sig som ringe i vandet, så kunderne bliver væk.

Kun ved at forbedre sig, være tidsvarende og sørge for, at man kan give kunderne det, som de gerne vil have, kan de vedblive at være blandt de dygtigste til at udbyde kurser i blandt andet Business Intelligence.