business intelligence kurser

Når du måske føler dig tvunget til at deltage i Business Intelligence kurser

Når du måske føler dig tvunget til at deltage i Business Intelligence kurser

editorial

Det kan da måske undre dig, hvis du oplever nogle mennesker, der nærmest under frivillig tvang er blevet sendt på et kursus i Business Intelligence, specielt hvis kurset er hos 4D.dk, der jo er virkelig dygtige til at ude den slags kurser og mere til.

Men det sker faktisk, og det er jo ikke dig som type, der selv bestiller kurset for at blive (endnu) klogere på Business Intelligence, der også forkortes “BI”, enten som privat, studerende og eller ansat i et firma, der vitterligt gerne vil tilegne sig ny viden.

For der findes dem, der lidt ser sig tvunget til at deltage i den slags kurser og så derfor har en lidt ligegyldig indstilling til undervisningen, materialet og kurset i sin helhed.

Og det er virkelig en skam, specielt hvis det er hos 4D.dk, der virkelig laver spændende kurser af den art.

Men hvilke typer er det så, der kan føle sig mere eller mindre tvunget til at deltage i den slags kurser?

Den første type er nok vedkommende, der er på kontanthjælp og/eller på anden måde bliver sendt i jobaktivering, hvor man så ofte får at vide, at det er godt at tilegne sig nogle ekstra kompetencer, som man så kan skrive på ens CV.

Der hører man jo ofte, at det er godt at kunne noget mere med IT, så måske vælger man 4D, fordi man ved, at de er bedst, eller man bare vælger tilfældigt fra ens sagsbehandlers side, og så bliver man næsten tvunget til at deltage.

Den anden type er vedkommende, der lige har gang i en god proces på arbejdet og således føler, man skal afbryde en god arbejdsstrøm, fordi der lige mere eller mindre spontant bliver indlagt et kursus i Business Intelligence.

Man føler så lidt, at man skal sætte ens vigtigere opgaver på stand by.

Vi mener, at man i begge tilfælde skal tage afsted, da man altid kan blive klogere på nye områder.