erhvervsrengøring

Giv ikke op med den erhvervsrengøring!

Giv ikke op med den erhvervsrengøring!

editorial

Det giver bestemt sig selv, at hvis man er blevet ansat til at udføre noget bestemt arbejde, som man endda får løn for, så gør man alt, hvad man kan, for at blive færdig med det på en tilfredsstillende måde, som kunden bliver glad for.

Det kan være sådan noget bestemt som erhvervsrengøring i Århus, som ens firma er blevet hyret til at lave, og så er det en større opgave, som på længere sigt kan ende i et godt samarbejde, der kan vare ved længe og give penge i kassen.

En dag er man så udsendt til at klare den opgave og bliver hurtigt klar over, hvorfor der er så mange penge at hente her: det er meget beskidt arbejde og/eller det er meget omfangsrigt at lave.

Man ved så også, at hvis man kaster håndklædet i ringen, så mister man nok sin stilling, og gennemfører man ikke godt nok eller ordentligt (hver gang), så kan det ramme firmaet, så man mister den opgave – og samtidig ens ansættelse.

Men det ændrer jo ikke på ens manglende motivation.

Få gennemført arbejdet koste hvad det koste vil!

Det har måske ikke så meget at gøre med arbejdstypen, for man kan sådan set godt lide ens arbejde, eller man ved, det bare er en mellemstation, til man kan begynde sin uddannelse; det her er et studiejob, eller man er ved at søge efter noget, der er mere relevant for en.

Men man løber bare sur i det en dag, hvor vejret er skidt, hunden døde i morges, man skal hente børnene fra skolen, købe ind og lige et smut forbi apoteket på vejen.

Det er ganske enkelt en rigtig mandag, men her skal man huske, at ikke alle arbejdsdage kan være lige muntre, og den her opgave skal også gennemføres, selvom man har lyst til at slække eller fortsætte dagen efter.

I det mindste kan man så huske på, at man skal tjene penge for at leve.