erhvervsrengøring

God og stabil rengøring til dit firma

God og stabil rengøring til dit firma

editorial

Har dit firma brug for god og stabil rengøring? Det skal være udført, så I ikke tænker over det, og så der er rent og pænt på arbejdspladsen. Når man vælger et godt rengøringsfirma, er man fri for at skifte leverandør ofte og skulle introducere et nyt rengøringsfirma til ønsker og behov samt særlige ogaver.

All Cleaning tilbyder kontor- og erhvervsrengøring i Århus, Odense, Horsens og resten af Jylland og Fyn. De lytter til, hvad den enkelte kunde ønsker og har brug for, så de sikrer, at kunden er tilfreds. 

Hvis et rengøringsfirma leverer høj kvalitet som All Cleaning, er kunderne tilfredse og holder fast i rengøringsfirmaet. Medarbejderne i All Cleaning udfører deres arbejde med en positiv indstilling.

Hvad kræver en god erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring er et håndværk, der kræver kvalitet, overblik og dygtighed. Det er en vigtig opgave, da rengøringen fjerner bakterier, steriliserer samt vedligeholder gulve og møbler, når de bliver gjort rene jævnligt. Det er rart for en medarbejder at møde op til et rent skrivebord og et ryddet tekøkken.

Spar 10 pct. på prisen

Selv om rengøringsarbejdet er af god kvalitet, er priserne rimelige. All Cleaning er også bevidste om miljøet og bruger bl.a. miljøvenlige rengøringsmidler. 

I kan spare 10 pct. i den post på budgettet, der hedder erhvervsrengøring. Og de garanterer samme kvalitet – eller bedre – end I har nu.