parterapi

Hvad kan parterapi gøre for mig og for min partner?

Hvad kan parterapi gøre for mig og for min partner?

editorial

Ønsker du at styrke dit parforhold, så du og din partner kan finde nærheden igen, er det en oplagt mulighed at opsøge en psykoterapeut, som tilbyder parterapi. Med parterapi kan du og din partner få en bedre forståelse for – og en øget bevidsthed om – årsagen til de dårlige mønstre, som skaber den negative dynamik i jeres forhold.

Ved opnåelse af denne bevidsthed vil det være nemmere for jer selv at bryde ud af disse onde cirkler, og bygge et stærkt og holdbart parforhold op. Samtidig vil I blive bibragt de redskaber, som kan forbedre jeres interne kommunikation, således at I begge fremover vil føle jer trygge i hinandens selskab.

Rigtig mange parforhold går nemlig i stykker netop på grund af mangelfuld kommunikation parterne imellem. Det er ikke kun de talte ord og skænderier, som udgør denne kommunikation – det kan være alt fra mimik og kropssprog til mangel på samtale og dialog. Hos en parterapeut kan I så at sige ”lukke op for posen” og få sat ord på de tanker, I hver især gør jer om hinanden. I vil samtidig få hjemmeopgaver, som skal løses fra session til session, hvilket vil bidrage til bevidstgørelsen omkring de før nævnte negative mønstre.

Hvor finder jeg hjælp til parterapi i Roskilde?

Hvis du og din partner har bopæl i eller omkring Roskilde giver det mening at vælge en psykoterapeut med speciale i parterapi, som har praksis tæt på denne. I kan for eksempel med fordel aflægge Sara Vafai-Blom en visit. Sara Vafai-Blom er uddannet psykoterapeut, og har igennem de seneste tyve år arbejdet med psykoterapi – her under parterapi. Når I vælger at lade Sara Vafai-Blom tage hånd om jeres problemer, er jeres parforhold i sikre, professionelle hænder.

I kan læse mere om parterapi hos Sara Vafai-Blom, og bestille en tid til terapi, på saravafaiblom.dk