akupunktur

Hvorfor vælge akupunktur?

Hvorfor vælge akupunktur?

editorial

Hvis du til daglig lider af eksempelvis hovedpine, fordøjelses besvær, tilbagevendende inflammatoriske tilstande eller betændelses tilstande (for eksempel blærebetændelse, underlivs betændelse eller en urinvejs infektion), eller måske allergi eller gigt, er der gode muligheder for at et behandlings forløb med akupunktur vil kunne hjælpe dig. Det er nemlig særligt patienter med disse lidelser, som rapporterer om den mest mærkbare bedring i deres tilstande efter et endt akupunktur behandlings forløb.

Hvis man kigger på tankegangen bag akupunktur, giver det også mening hvorfor netop disse lidelser skulle kunne lindres ved hjælp af nåle. Akupunktur udspringer af en gammel østerlandsk tradition, hvis livsanskuelse bygger på den taoistiske filosofi. I følge den medicinske del af denne tradition anses mennesket som bestående af energi baner – de såkaldte meridianer – gennem hvilke livs energien flyder.

Denne livs energi – også kaldet Chi eller Qi – må ikke blokeres i sit flow. Sker dette, kan der opstå ubalancer i systemet, hvilket fører til smerter og dårligdomme både på det fysisk og det mentale plan. Ved hjælp af akupunktur kan disse blokeringer opløses, så Chi atter kan flyde frit og forsyne kroppen med de ressourcer den skal bruge til at hele sig selv.

Få akupunktur hos din lokale klinik i Herfølge

Har du fået mod på at prøve en akupunktur behandling, bør du vælge din akupunktur behandler med omhu. Du bør først og fremmest gå efter en uddannet og certificeret akupunktør med erfaring og kompetence.

I Herfølge finder du AcuAngel ved Susanne Angel, som med en baggrund som uddannet sygeplejerske har specialiseret sig inden for alternativ behandling, her under cupping, japansk lifting teknik, laser behandling og akupunktur. Hos dygtige og erfarne Susanne Angel fra AcuAngel er du i sikre og professionelle hænder, når du lægger dig på briksen.

Du kan læse mere om AcuAngel og Susanne Angel, og bestille tid til akupunktur i Herfølge, via hjemmesiden acuangel.dk