akupunktur

Styrk din sundhed med akupunktur

Styrk din sundhed med akupunktur

editorial

Går du og overvejer at prøve en alternativ behandling for at skabe bedre basis for et sundt helbred? Så bør du overveje akupunktur.

Kan jeg få glæde af akupunktur?

Lider du af spændinger, hovedpine, stivhed i musklerne eller måske endda tilbagevendende migræne anfald i det daglige? Så er der gode chancer for at du kan få glæde af et akupunktur forløb. Det samme gælder hvis du døjer med allergi – enten som permanent tilstand eller sæson bestemt – eller hvis du har inflammations tilstande i kroppen, for eksempel IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabel tyktarm på dansk).

For netop disse tilstande er der nemlig gode indikationer for akupunkturens godgørende effekter. Og du kan også bruge akupunktur som supplerende behandling i forbindelse med ryge afvænning eller stress terapi.

Hvor kan jeg få den bedste akupunktur behandling i Odense?

Bor du i eller uden for Odense, kan du med fordel vælge klinikken Bon Santé Clinic. Bon Santé Clinic er befolket af dygtige og veluddannede behandlere, som foruden akupunktur tilbyder behandling med cupping eller traditionel massage samt den nye, spændende disciplin kosmetisk akupunktur, som sagtens kan udgøre et værdigt alternativ til Botox og fillers.

Ejer og stifter af Bon Santé Clinic, Muhamed Eli Darraj, er bachelor i medicin fra Syddansk Universitet og er samtidig uddannet akupunktør. Muhamed har igennem en årrække arbejdet som lægevikar ved hjerne og nerve medicinsk afdeling på Kolding Sygehus. Således har Muhamed stor erfaring i arbejdet med mennesker og med sygdomme, især de som hidrører fra nervesystemet. Som samarbejdspartner har Muhamed følgeskab af Sauvanee Vedersø, som er uddannet ergoterapeut og massør. Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder, når du lægger dig på briksen hos Bon Santé Clinic.

Hvis du ønsker at booke en tid til en indledende konsultation i forbindelse med et akupunktur behandlingsforløb, kan du kontakte Muhamed eller Sauvanee via hjemmesiden bonsante.dk