psykolog

Hvorfor vælge terapi?

Hvorfor vælge terapi?

editorial

Måske har du allerede været i terapi før, eller måske er det et helt nyt område for dig. Det at gå til psykolog kan for mange være noget, som er helt ukendt. Måske har man forestillinger om, hvordan det vil være. Man møder ind i et lokale med to lænestole foran hinanden. Der er måske et lille bord mellem stolene, hvor der er cleanex. Man har måske også en forestilling om, hvordan samtalerne er, og hvordan psykologen vil spørge ind til, hvordan man har det. 

Når alt det er sagt, så kan der komme rigtig meget godt ud af et psykologforløb. Lad os prøve at kigge på hvorfor.

Mange føler sig lettede efter terapi

Mange oplever det som en lettelse, når de har været i terapi. Man får nemlig mulighed for at dele private ring, som man måske ikke kan snakke med andre om. Derudover så har en psykolog en evne til at stille gode spørgsmål, som får en til at reflektere. Og ikke mindst få en bedre forståelse for den situation, man er i. 

En fortrolig samtalepartner

Når man opsøger hjælp fra en psykolog, så er alle samtaler fortrolige. Det betyder også, at man ikke skal tænke over, om samtalen ryger videre. Og det kan i sig selv være utrolig betryggende. Når man kommer i terapi, så er det ofte fordi man har personlige ting, man gerne vil have vendt. Derfor er det også vigtigt, at man kan komme til en person, hvor man ikke skal tænke over, hvad man siger – og hvordan man siger tingene.

Find en lokal psykolog i Hellerup 

Der er alle gode grunde til at finde en psykolog i ens lokalområde. Der gør det en del mere belejligt, når man skal til samtalerne. Hvis man starter sin søgning efter en psykolog i Hellerup, så kan man komme godt fra start.