maler fredensborg

Ideér til at friske din stue op

Ideér til at friske din stue op

editorial

Er du ved at være træt af at se på de samme 4 kedelige vægge? Så kan det være du skal overveje at re-designe din stue. Der er mange måder man kan friske sit hjem op, og bringe nyt liv ind i stuen. I denne artikel kommer vi med et par enkelte tips, til hvad du kan gøre for at bringe nyt liv og glæde ind i din stue.

Udskift dine møbler

En ting du kan gøre for at skabe nyt liv og friske din stue op, er at udskifte dine møbler. Du behøver ikke at udskifte dem alle sammen, det kan også bare være noget så simpelt som at bytte en stol ud, eller bringe en ny stol ind. Genbrugs møbler er idéelle til formålet, da man ofte kan finde gamle, måske endda antikke, møbler, i farverige og sjove farver og mønstre. Dette skal du dog kun gøre, hvis det passer ind i det generelle udtryk, i din stue.

Udsmykning

Du kan også udskifte dine dekorationer og anden udsmykning, for at gøre det nyt, friskt og spændende, at træde ind i stuen. Igen er genbrugsting et god sted at finde sjov, smarte og trendy nips, som du kan tilføje til din stil og dermed skabe et helt nyt udtryk, som vil få dit hjem til at fremstå nyt og spændende.

Hyr en maler

Du kan også friske op med nogle nye farver på væggene. Hvis du ikke selv har erfaring kan du hyre en maler til jobbet. Fordelen ved at hyre en maler er, at de er professionelle og har erfaring, så de kan også hjælpe dig med gode idéer og lign. Bor du i Fredensborg, går du bare ind på Google og søger på: maler i fredensborg, og så vil du få en liste over alle tilgængelige malere i byen, eller i lokalområdet.