havemøbler

Kan havemøbler bruges indendørs?

Kan havemøbler bruges indendørs?

editorial

Langt de fleste havemøbler, om de forefindes som havemøbelsæt eller i enkeltdele, er bedst skabt til at blive brugt udenfor.

De er solide og bygget af materialer, hvor de kan være ude i meget vejr, og der er endda havemøbler, der er lavet af så grundige materialer, at de kan klare at så ude i hårdt vejr og også, hvis man lige glemmer at tage dem med ind, når vinteren kommer med det samme.

Og der er jo også de havemøbler, som der kan klare at stå ude hele året, hvor de er beregnet til det.

Desuden vil mange havemøbler nok være for robuste og “hårde” i deres design til at passe at blive brugt indenfor, hvor de vil afsætte mærker, og de er for tunge at rykke rundt på, hvilket også gør det besværligt at gøre rent omkring dem.

havemøbler

Du bestemmer selv, hvor du vil bruge dine havemøbler

Men når alt det er sagt, så er det jo helt op til dig, hvor du vil bruge de havemøbler, for du kan have forelsket dig i nogle, som man ikke kan få i en version til at bruge indendørs, men som i design bare passer til din indretning eller har den komfort, som du eftersøger i møbler, man bruger indendørs.

Dog er et godt fif så, at hvis man endelig vælger at bruge havemøbler indenfor, så skal man udelukkende bruge dem her og ikke veksle mellem at have dem udenfor og indenfor.

Man kan eventuelt have et møbel ude en enkelt dag eller to, hvis man tager det ind om aftenen, så duggen ikke falder på det, og det står på et tørt underlag, men ellers skal man bruge det mest indenfor eller udenfor, når den beslutning er taget.

Desuden skal havemøblerne jo ikke tages ind i stuen, efter man er færdig med at bruge dem for sæsonen: Her skal de ud i et skur eller lignende, til man skal bruge dem næste gang.