Københavnsbegravelser.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du brug for en bedemand København? Københavns Begravelser gør den svære afsked med en afdød mere overskuelig for dig. Der tilbydes fuld service i forbindelse med bisættelser og begravelser, og du kan fokusere din energi på afskeden og på dine nærmeste i stedet for på praktiske anliggender. Der er mange ting, der skal falde på plads i forbindelse med en begravelse, men Københavns Begravelsers certificerede bedemænd tager hånd om alt dette fra start til slut. Alt papirarbejdet ordnes frem til skifteretten. 

Begravelsesartikler i god kvalitet

Københavns Begravelser har en lang række begravelsesartikler, som du som kunde kan tilkøbe. På webshoppen finder du Københavns Begravelsers produkter. Når bedemanden har arrangeret den ønskede begravelse eller bisættelse, modtager du en mail med et link til at bekræfte bestillingen og slutteligt betale. Det er i dette trin af begravelsesplanlægningen, at du på webshoppen har mulighed for at tilkøbe kistepynt, vælge urne osv. Københavns Begravelsers urner er økologiske. De opfylder miljøkravene, og de kan derfor nedsættes på alle danske kirkegårde. Søurnerne kan roligt smides i vandet, da de opløses i saltvand på under en time. Kisterne er bygget af PEFC/FCS-certificerede materialer og indeholder et minimum af tungmetaller. Den svenske Ø-kiste er det miljørigtige valg ved kistebegravelser. Københavns Begravelser har ligeledes et stort udvalg af blomster, herunder kistepynt, kranse og kasteroser. 

Landsdækkende døgnservice

Københavns Begravelser yder landsdækkende døgnservice, hvor du kan få en uforpligtende samtale og aftale et eventuelt hjemmebesøg med en lokal bedemand. Du kan dog spare penge ved at bestille begravelsen over nettet, og dette gøres ved hjælp af 7 simple trin. Efter udfyldelsen af trinnene kontaktes du af en lokal bedemand.