spil blog

Kunne du blive professionel online pokerspiller?

Kunne du blive professionel online pokerspiller?

editorial

Her er nogle tips til dem, der ønsker at vide, hvordan man bliver professionel online pokerspiller.

At være i stand til at leve af at spille poker, virker som det perfekte arbejde – for en person, der elsker poker ihvertfald. Men det er sværere, end man tror. Hvordan bliver man en prof online poker spiller? Her kommer nogle tips – men vent et øjeblik med at sige jobbet op, for det er nemlig ikke nemt.

Undersøg alle aspekter af spillet

At studere poker spillet er afgørende, hvis du vil være professionel online poker spiller. Når du tror, at du har lært alt det der er at lære om poker, skal du undersøge det endnu mere. Faktisk bør du aldrig stoppe med at lære, for hvis du står stille i poker, betyder at du bliver efterladt.

Bevis at du er en vindende spiller

Ikke alle ved, hvordan man er en professionel online pokerspiller

Du har brug for at vinde titusindvis af kroner og turneringer (hvis ikke hundredtusinder) for at bevise at du er en vindende spiller. Hvis du ikke er en vindende poker spiller på lang sigt, vil du snart være på vej tilbage til din gamle chef-og skal tigge og bede ham om at få dit gamle job tilbage.

Vær realistisk

Når du har konstateret, at du kan vinde en masse turneringer, skal du finde ud af, hvor mange turneringer du skal spille for mindst at matche din tidligere løn. Når du har et lønnet job, betales du normalt på samme dato hver måned uanset hvor produktiv din uge eller måned. Du har betalt ferie, eller hvis du er syg.

Hvor mange online poker tror du, der vågner op kl. 12:00, spiller online poker i to timer, og tjener nok til at nyde livet. Svaret er ikke mange, og dem, der generelt gør det, lykkes ikke som professionelle online pokerspillere.

Her er flere tips https://fun-games.dk/online-poker/