autoværksted - mekaniker

Lad en dygtig mekaniker fra dit lokale autoværksted hjælpe med din bil

Lad en dygtig mekaniker fra dit lokale autoværksted hjælpe med din bil

editorial

Er du bilejer, og vil du gerne bevare din bil i køredygtig stand så længe som muligt? Så bør du alliere dig med dit nærmeste autoværksted, som kan hjælpe med reparationer og service.

Hvor kan jeg få fikset den firhjulede i Svendborg?

Er du og din familie – og jeres bil eller biler – bosiddende i Svendborg eller på de kanter kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. som dit autoværksted i Svendborg. Hos Svendborg Motor Co. kan du få udført alle standard værksted ydelser, herunder udbedring af større såvel som mindre skader og udretning af buler i bilens karosseri, udskiftning af reservedele samt autoglas reparation og hjælp i forbindelse med skades anmeldelse til din forsikring.

Svendborg Motor Co. hjælper også gerne når du skal have skiftet fra sommer til vinter dæk og omvendt, og tilbyder samtidig opbevaring af de inaktive dæk på værkstedets dæk hotel. Med en service aftale hos Svendborg Motor Co. er din bil garanteret pålidelig og kvalificeret service når du ønsker det. Et service tjek på jævnlig basis forlænger bilens fabriks garanti hvis bilen er under en vis alder. Og så får du tryghed for at din bil til et hvert tidspunkt er i tip top stand.

En service aftale hos Svendborg Motor Co. inkluderer samtidig gratis skift af pærer, viskerblade og lignende , gratis dæk hotel og gratis skift fra sommer til vinter dæk (og vice versa) samt gratis gennemgang og kørsel til periodesyn – og så kan du få vasket bilen gratis i forbindelse med værksteds besøg i Svendborg Motor Co.’s top moderne vaskehal. Der ud over får du en fuldt stemplet service bog som forøger bilens genslags værdi, og tyve procents rabat på en professionelt udført undervognsbehandling som forlænger bilens levetid.

Du kan læse mere, og kontakte Svendborg Motor Co. direkte via værkstedets hjemmeside på https://www.svendborg-motor-co.dk/