flos snoopy orange

Skal det lige være en Flos snoopy orange, du gerne vil eje?

Skal det lige være en Flos snoopy orange, du gerne vil eje?

editorial

Vi mener sådan set ikke, om det er typen af en Flos Snoopy, du gerne vil eje, for vi antager, at når du er nået så langt i din beslutningsproces, om du vil have en lampe af den type eller ej, så er valget faldet på en Flos Snoopy, som er opkaldt efter tegneseriefiguren Snoopy, som vi på dansk kender som Nuser.

Men sædvanligvis følger der en hel del flere valg, man skal gøre sig, når man har fundet frem til valget af ens lampe af en bestemt type:

– Skal den købes fra ny eller brugt?
– Hvor meget råderum i budgettet har man til at kunne lægge for den?
– Kan man vente med at få den hjem via forsendelse, eller vil man have den med det samme?
– Skal den købes online eller i en fysisk butik?

Men ikke mindste: hvilken farve skal den have?

Nu taler vi jo i overskriften om den meget bestemte type af Flos Snoopy lampen, hvor vi har lagt fokus på flos lampe snoopy, fordi man af flere muligheder blandt andet kan få denne lampetype i farven orange.

Disse lamper kan dog også fås i flere andre farver, der ligger tæt eller langt fra orange i farvespektret.

Oftest siger man, at folk bliver handlingslammede, hvis de bliver stillet overfor for mange valg, hvorfor man ved flere varer tit bemærker, at der er et fåvalg af farvevalg.

Det har nemlig vist sig, at kunderne og de potentielle af af slagsen så har nemmere ved at tage et valg, end hvis der er for mange farvekombinationer at vælge imellem.

Men hvad nu hvis, du gerne vil have fin Flos Snoopy-lampe i en anden farve end dem, du umiddelbart kan se på en forhandlers hjemmeside?

Så kan du skrive, ringe og spørge, om det er muligt at få den i den farve, som du ønsker, og ellers kan du jo, hvis det er praktisk muligt, selv male den i den ønskede farve.

Dette skal man dog være påpasselig med og huske at vælge den rette type af maling.