vba

Tilpas regneark og dokumenter med VBA

Tilpas regneark og dokumenter med VBA

editorial

Drømmer du om selv at kunne tilpasse dine Microsoft Office applikationer så som Microsoft Word og Microsoft Excel, så de passer til din anvendelse og dit work flow? Så har du muligheden med Microsoft Visual Basic for Applications.

Hvornår bruger man Microsoft Visual Basic for Applications?

Microsoft Visual Basic for Applications er en særdeles praktisk foranstaltning, når det handler om at lave individuelle og skræddersyede tilpasninger af Microsoft Office applikationer. Det kan for eksempel være, at du ikke kan nøjes med de indbyggede beregnings funktioner i Microsoft Excel, men har brug for at kunne foretage mere avancerede operationer.

I stedet for at skulle udføre en masse manuelle indtastninger og udregninger – med risiko for øget fejl margin til følge – kan du med Microsoft Visual Basic for Applications nemt og hurtigt tilføje dine formler til regnearkets standard funktioner. Du kan bygge makroer og automatiserede processer i såvel Microsoft Excel som Microsoft Word, og dermed gøre dine applikationer og dokumenter mere intelligente. Og opererer du med slutbrugere, kan du bygge dialog bokse, som gør disse opmærksomme på særlige forhold omkring regnearkets eller dokumentets opbygning.

Hvor kan jeg lære at bruge Microsoft Visual Basic for Applications?

Hvis du synes det kunne være spændende at lære hvorledes man tilpasser sine Microsoft Office applikationer ved hjælp af Microsoft Visual Basic for Applications, kan du blive skarpere på dette med et kursus i Microsoft Visual Basic for Applications hos 4D.

4D er en af Danmarks største og mest velrenommerede kursus udbydere, og har gennem de seneste år specialiseret sig i IT kurser rettet mod erhvervslivet – her under særligt Microsoft Office pakken. Du finder blandt andet Microsoft Visual Basic for Applications kurser, som adresserer brugen af Microsoft Visual Basic for Applications i applikationer så som Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft Visio, Microsoft Visual Studio, og Microsoft Word.

Du kan finde samtlige vba kurser på 4d.dk