soveposer

Ting du skal huske til din næste telttur

Ting du skal huske til din næste telttur

editorial

Skal du på telttur, og vil du gerne være forberedt ved at medbringe de essentielle ting? Hvis ja, så har vi lavet en liste med nogle af de vigtigste ting, du skal huske, når du tager på telttur. Det er nemlig en god ide, at medbringe det rigtige udstyr, når du skal på telttur. Hvis du vil vide mere om, hvordan du bedst muligt får den bedste telttur, så læs med her.

Telt

Noget af de vigtigste du skal huske at medbringe, når du skal på telttur, er et telt. Alt efter, hvor mange der skal med på telttur, så kan du få et telt, der passer til. Der findes telte til en person, til tolv og alt derimellem. Sørg derfor for, at købe et telt som alle kan være i på turen. Husk også at medbringe et liggeunderlag og en sovepose, så du ikke skal sove på jorden. 

Vandregrej

Hvis du skal ud og vandre på teltturen, vil de være en god ide at medbring vandregrej. Medbring et par sko, der er gode at gå i og noget tøj, der er til at bevæge sig i. Hvis det, du skal vandre op ad, er stejlt, så kan et par vandrestave også være en god hjælp. 

Køkkengrej

Hvis du gerne vil kunne få mad nemt og hurtigt på teltturen, så kan du medbringe køkkengrej, der er beregnet til dette. Du kan også vælge at lave mad over bål, hvis du gerne vil køre fuld overlevelsesstil. Men der findes små gasblus og andet grej, der er nemt at have i tasken på turen, og som hurtigt kan sættes op til madlavning. 

Hvis du endnu ikke ejer noget af det nævnte udstyr, så kan vi anbefale at du besøger XtraGrej. De har et stort udvalg af grej til outdoor brug. De kan også hjælpe og vejlede dig til, hvilket udstyr der passer til dine behov.