sport

Den store udvikling med e sport

Den store udvikling med e sport

editorial

Du skal faktisk ikke så få år tilbage, før sådan noget som e-sport næsten blev sammenlignet med folk, der sad til LAN-fester i gamle dage og spillede computer-spil sammen over et internt netværk.

Hvordan kunne man kalde noget for sport, når det bare handlede om at sidde ned bag en computerskærm og blive god til et spil – også selvom dette spil måske var et sportsspil?

I så fald betragtede man det i hvert fald ikke som ligestillende, for så kunne man lige så godt dyrke den sportsgren “i virkeligheden”, selvom computerspil jo er virkeligheden, det er bare opsat på en anden måde.

Og man glemmer også i det argument, at man i flere årtusinder har haft spil, som man skulle lave siddende såsom Skak, Dam med videre, for det ikke handlede om at have en flot fysisk krop, men mere at have godt med hjernekapacitet.

Selv sådan noget som at løse en krydsord eller en Sudoku er jo med til at træne hjernecellerne.

Men at spille computerspil kunne man da ingenlunde betegne som sport på lige fod med mere velkendte typer af sportsgrene, og det havde nok lande udsigter, før det ville ske.

Imponerende nok på kort tid og få år skete der det, at e-sport fik deres egen forening, og man kunne endda skrive sig op til hold på efterskoler med videre, hvis man ville blive god til e-sport.

Så gjorde det jo også god gavn for omtalen herhjemme, at man opdagede, at der var et dansk hold, der var blandt de bedste i en disciplin.

Og så havde man pludselig en af de største arenaer, der også har lagt gulv til håndbold, ishockey med videre, hvor der blev afholdt stævner i e-sport med stort publikum til at overvære det.

Sådan kan noget gå fra at være næsten ukendt og undergrund til at være blandt det største herhjemme på kort tid.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/