vvs

Få den bedste hjælp til dine VVS installationer

Få den bedste hjælp til dine VVS installationer

editorial

Skal dit køkken bygges om eller dit badeværelse moderniseres? Så bør du allerede før projektets påbegyndelse kontakte en autoriseret VVS installatør. På den måde er du sikker på at få det optimale resultat og den mest hensigtsmæssige installation.

Hvilke VVS opgaver må jeg selv løse?

I virkeligheden er det ganske begrænset hvilke typer VVS arbejde du selv må uføre. Også selv om du anser dig selv for værende en ganske habil gør det selv mand. VVS arbejde, som ikke er udført af en autoriseret VVS installatør, har nemlig risiko for at gå rigtig galt. I værste fald kan du komme til at forårsage lækager eller tilbage løb som kan medføre blanding af spildevand og drikkevand.

Herved kan der opstå farlig forgiftning hos dig selv eller hos ejendommens øvrige beboere. Der ud over vil du med dit klamphuggeri kunne afstedkomme svære vandskader på egen og andres ejendom. Og det er slet ikke sikkert at forsikringen vil dække sådanne hvis du selv har rodet med de faste VVS installationer i din bolig.

Hvor kan jeg få hjælp til VVS i Frederikssund?

Er du bosat i det skønne Nordsjælland, nærmere betegnet Frederikssund? Så kan du trygt kontakte West Entreprise ApS når der skal løses VVS opgaver i din bolig. West Entreprise ApS har mange års erfaring inden for udførelse af VVS arbejde for såvel private som for erhvervs virksomheder. Således er West Entreprise ApS dit bedste bud på en dygtig og erfaren autoriseret VVS installatør i Frederikssund.

Som VVS firma er West Entreprise ApS medlem af TEKNIQ og således omfattet af dennes forsikring. Dette er din garanti for et stykke vel udført og håndværksmæssigt forsvarligt arbejde når du vælger West Entreprise ApS som din VVS installatør i Frederikssund.

Du kan læse mere om VVS arbejde, og kontakte West Entreprise ApS, via firmaets hjemmeside westentreprise.dk