vvs

Få hjælp til VVS i Borup og Lejre

Få hjælp til VVS i Borup og Lejre

editorial

Har du netop købt et hus i den centrale del af Sjælland? Så bør du overveje at vælge TR VVS-Teknik som din faste leverandør af VVS tjenester.

Hvem er TR VVS-Teknik?

TR VVS-Teknik A/S er din VVS installatør i Lejre, Borup og Viby Sjælland. Er du således bosiddende i dette område kan du med stor fordel vælge TR VVS-Teknik som din faste VVS’er.

Hos TR VVS-Teknik får du hurtig udrykning i forbindelse med akut opståede nødsituationer. Du får kyndig VVS hjælp til udbedring af skader på de faste VVS installationer i din bolig. Og du får den mest kvalificerede rådgivning omkring modernisering og renovering af installationerne når dit køkken eller dit badeværelse skal sættes i stand.

Lad TR VVS-Teknik give en hånd med badeværelset

Skal dit badeværelse sættes flot i stand inden du flytter ind i din nye boligkommer du ikke uden om en autoriseret VVS installatør. Medmindre istandsættelsen blot indebærer udskiftning af badeværelse møbler eller nye fliser på væggene vil den nemlig involvere arbejde på de faste installationer.

Som lægmand må du ikke selv ifølge dansk lov rode med disse installationer. Amatør VVS arbejde medfører erfaringsmæssigt en alt for høj risiko for alvorlig skade på personer eller på bygningen. Og derfor skal der en autoriseret VVS installatør på banen når badeværelset skal renoveres.

TR VVS-Teknik kan hjælpe med din varmepumpe

Hvis din bolig skal have en grønnere profil, og du i den anledning ønsker at installere en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, kan TR VVS-Teknik A/S også hjælpe.

Med TR VVS-Teknik A/S får du den bedste hjælp til VVS i Borup uanset omfanget og typen af dine VVS relaterede opgaver. Du kan altid kontakte TR VVS-Teknik A/S for en uforpligtende snak og et tilbud på VVS arbejde via hjemmesiden trvvsteknik.dk.