vvs

VVS arbejde i Sorø? Læs mere her

VVS arbejde i Sorø? Læs mere her

editorial

Skal dit hus eller din lejlighed sættes flot i stand inden for nærmeste fremtid? Så er det en god idé at skabe kontakt til de rette håndværkere på forhånd. Disse kan inkludere alt fra murere, tømrere og snedkere til autoriserede elektrikere og VVS folk.

Hvornår og hvorfor skal jeg benytte en autoriseret VVS mand?

Hvis dit renoverings projekt indebærer en ombygning eller en modernisering af dit køkken eller af dit badeværelse skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Det er meget vigtigt at du er opmærksom på at du ikke selv må udføre VVS opgaver i hjemmet som strækker sig meget ud over montering af nyt brusehoved eller udskiftning af et armatur.

Alt hvad der vedrører de faste VVS installationer – det vil sige rør, som leder gas, drikkevand eller spildevand – er lukket land. I følge gældende dansk lovgivning er VVS arbejde strengt forbeholdt autoriserede fagpersoner.

Denne regel er ikke lavet for at gøre VVS firmaerne rige, eller for at genere dig mest muligt. Den er simpelt hen foranstaltet for din egen – og andre beboeres – sikkerheds skyld. VVS arbejde er nemlig ikke for amatører. Du kan hurtigt komme til at forårsage store skader på såvel mennesker som på materiel hvis du selv fifler med de faste VVS rørledninger i din bolig.

Du kan for eksempel nemt komme for skade at sammenblande drikkevand og spildevand i de vandledende rør, hvilket kan afstedkomme forgiftning hos de der drikker vandet i hanen i hele bygningen. Vandskader opstået som følge af dit gør det selv arbejde vil være meget dyre at udbedre – og det er langt fra sikkert at forsikringen dækker når arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS installatør. Og så kan det hurtigt blive dyrt for dig at spare VVS’eren væk.

Leder du efter hjælp til VVS i Sorø kan du med fordel kontakte Uglebjerg VVS – læs mere på uglebjergvvs.dk