vognmand

Få hjælp til bygge og anlæg fra din lokale vognmand

Få hjælp til bygge og anlæg fra din lokale vognmand

editorial

Som bygherre eller entreprenør har du brug for en dygtig vognmand som kan hjælpe dig med logisikken i forbindelse med dit projekt. Og her kan du med fordel kontakte JH Container.

Hvorfor skal jeg benytte JH Container i forbindelse med vognmandskørsel?

Når du har brug for en kompetent og pålidelig vognmand, som kan forestå transport af eksempelvis bygge materialer eller bortskaffelse af jord, grus og bygge affald, er det en god idé at vælge en vognmand som har en vis ekspertise inden for – og mange års erfaring med – dette område.

Det går ikke at vælge en hvilken som helst vognmand, som måske ikke har de rette maskiner eller køretøjer til rådighed. Din vognmand bør som minimum være i besiddelse af lastvogne med en høj kapacitet samt de nødvendige kraner og grabber, som skal bruges, når denne type materialer skal håndteres. Og netop disse faciliteter finder du hos JH Container.

Hvem er JH Container?

JH Container er en virksomhed med hovedsæde i Lynge i Nordsjælland, som har specialiseret sig i vognmands ydelser og udlejning af containere til bygge og anlægs branchen.

JH Container råder over en vognpark bestående af ni lastbiler, og besidder desuden over 500 containere til udlejning. Hos JH Container er den tætte og personlige kontakt til kunderne i højsædet, lige som at JH Container bestræber sig på at yde den bedst mulige service til såvel private som erhvervs kunder.

JH Container ejes og drives af Jesper Henriksen. Jesper repræsenterer 2. generation af en succesfuld vognmands familie, og har således fået kundeservice og godt købmandsskab ind med modermælken. Som kunde hos JH Container kan altid regne med at få en værdig og respektfuld behandling uanset din opgaves type, omfang og størrelse.

Hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud på vognmands service, kan du kontakte JH Container gennem hjemmesiden https://jhcontainer.dk/