vognmand

Find din lokale vognmand i Sønderborg

Find din lokale vognmand i Sønderborg

editorial

Har du brug for hjælp til transport eller fragt af tunge emner? Så bør du kontakte din lokale vognmand – for eksempel FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Hvem er FA. A. Keldorf Vognmandsforretning?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er din vognmandsforretning i Sønderborg på Als. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning leverer vognmands ydelser over hele den syd og sønderjyske region samt på Als hvor forretningen har sit hoved kontor.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er den ældste og måske mest velrenommerede vognmandsforretning i Sønderborg – og det er der mange grunde til. Blandt andet er FA. A. Keldorf Vognmandsforretning berømt for sit høje service niveau og sin kundevendte tilgang til vognmands service. Og så løser FA. A. Keldorf Vognmandsforretning alle typer vognmands opgaver – hver gang.

Hvordan kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig?

Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du få hjælp til de mest almindelige fragt og logistik opgaver så som transport af almindelige emner – for eksempel paller eller pakker – fra punkt A til punkt B. Men FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har også andre speciale områder som kræver særlig ekspertise og det helt rette udstyr.

For eksempel har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning specialiseret sig inden for flytning af vanskeligt håndterbare emner så som maskinel og apparatur som er særligt følsomt og derfor skal håndteres og transporteres med største forsigtighed. Her har de dygtige medarbejdere hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning den helt rigtige ekspertise og erfaring til at flytte dine produktions maskiner trygt og sikkert.

Skal du have flyttet din båd mellem havn eller marina og bådens opbevaringsplads kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også hjælpe. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over såvel en særlig kran som et special bygget køretøj til netop dette formål. Og så har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning mange års erfaring med flytning af både.

Du kan læse mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretning på keldorftransport.dk.