vognmand

Inspiration til de kommende studenter

Inspiration til de kommende studenter

editorial

Efter tre hårde år, så er du endelig ved at være færdig og det er uden tvivl noget, som du har set frem til i lang tid. Dig og din klasse har sikkert også været i gang med at arrangere jeres studentertid længe, hvor I både skal ud og køre studenterkørsel i lastbil, feste hos jer allesammen og skåle for, at I klarede den og endelig er færdige. Det er en tid, som du har glædet dig til siden den dag du startede på gymnasiet og der skal ikke mangle noget, når dig og klassen skal fejre, at tre hårde år er færdige! Vi har derfor lavet en lille guide over de vigtigste ting, som I skal huske at have styr på til studenterkørslen. 

 

 

1. Lastbilturen skal arrangeres – og pyntes  

Du har selvfølgelig længe glædet dig til at være færdig. Ikke mere skole og ikke flere eksaminer for nu. Men det, du måske har glædet dig mest til, er lastbilturen, hvor dig og resten af klassen virkelig skal fejre, at I klarede den. Det er derfor vigtigt, at I er ude i god tid, når I skal finde den lastbil, som skal køre jer rundt. For at finde en lastbil skal I finde en vognmand tæt på jer og I kan f.eks. søge vognmand i Binderup. Det vigtigste er, at I sikrer jer, at der er en ledig lastbil og forbereder en masse pynt og bannere, så jeres lastbil bliver den flotteste, der kører rundt på vejene. 

 

2. Mad på ruten 

I skal lave mange stop på vejen og besøge alle jeres familier, der hver især står klar med fest og farver – og en masse mad. Det kan være en god idé at aftale på forhånd, hvad hver familie laver af mad, så I ikke risikerer, at mange laver det samme. I kan på denne måde samtidig sørge for, at der er arrangeret morgenmad ved de første besøg, frokost i løbet af dagen og aftensmad senere.