tømrer

Få hjælp til dit byggeri hos en lokal tømrer

Få hjælp til dit byggeri hos en lokal tømrer

editorial

Når du skal have udført arbejde i dit hus eller i din lejlighed, som involverer træ – for eksempel udfærdigelse af et indbygget skab, nyt dæk på terrassen, eller reparation af defekt udvendigt træværk på din bolig – er det en tømrer eller en snedker, du skal have fat på. Tømrere og snedkere er nemlig specialister i alt hvad der handler om træ og arbejdet hermed. Det er altid en god idé at se sig godt for, når man vælger håndværkere – og at vælge en tømrer eller en snedker, som har forretning tæt på din bopæl.

Hvem er Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps?

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps er din tømrer og snedker forretning i Egå. Skal du bruge kvalificeret hjælpe til tømrer eller snedker arbejde i eller omkring Århus og omegn, er Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps således et glimrende bud på en leverandør. Ingen opgave er for stor eller for lille til Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps, som gerne hjælper med at lægge nyt trædæk på din terrasse, lige som virksomheden beredvilligt træder til i forbindelse med større entrepriser og bygge projekter.

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps er medlem af BYG garantiordningen under Dansk Byggeri. Når du vælger Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps som din håndværker, er du således sikret BYGs 5 årige garanti ordning, som gælder håndværker arbejde til private. Denne garanti ordning gælder uanset om der er tale om nybyggeri, ombygning, renovering, tilbygning eller reparations arbejde, og dækker eventuelle fejl og mangler ved det udførte arbejde på op til 100.000 kr.

Hvis du vil vide mere om Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps, kan du blive klogere på hjemmesiden http://www.andersnorgaard.dk/. Klik forbi og kontakt Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps for et stærkt tilbud på tømrer eller snedker arbejde.