elektriker

Få hjælp til el arbejdet i dit hjem hos en autoriseret elektriker

Få hjælp til el arbejdet i dit hjem hos en autoriseret elektriker

editorial

Når der skal rodes med de faste elektriske installationer i din bolig, er det vigtigt, at du tilkalder en autoriseret el installatør eller en elektriker. Det er nemlig temmelig begrænset hvilke former for el arbejde du selv må udføre.

En god tommelfinger regel siger, at alt hvad du ikke kan skrue af og tage med dig ud af dit hjem hører under de fast installationer, som du altså ikke må røre. Dette betyder at du gerne må skifte en sprunget pære eller en ditto sikring. Men skal der trækkes nye kabler og oprettes et nyt elektrisk udtag til en ny lampe, eller skal hfi relæet udskiftes, er det altså et job for en autoriseret el installatør eller elektriker.

Hvor finder jeg en autoriseret el installatør i århus?

Hvis du leder efter en elektriker eller en autoriseret el installatør i eller i nærheden af Århus, kan du med fordel kontakte Rosborg. Hos Rosborg får du ikke alene en formidabel kunde service fra nogle af landets bedste elektrikere og installatører. Du får også en autoriseret el installatør, som er helt up to date med moderne teknologi og metoder. Rosborg har nemlig specialiseret sig i integration af el installationer, alarm, tele & data og antenne teknologi.

Hvis du således ønsker at opgradere din bolig til et såkaldt smart hjem, hvor alle disse systemer er integreret og kan styres via eksempelvis en app eller en central enhed, kan du trygt kontakte Rosborg. Med Rosborg kan du forvente at få den bedste vejledning til opgradering og fremtids sikring af de elektriske installationer i dit hjem.

Rosborg kan naturligvis også sagtens være behjælpelig når det handler om helt klassiske elektriker eller installatør opgaver som for eksempel kabeltræk eller udskiftning af dit hfi relæ. Du kan læse mere om Rosborg, og kontakte virksomheden for et skarpt tilbud på elektriker arbejde, på Rosborg.dk