murer

Få ordnet din husfacade af din murer

Få ordnet din husfacade af din murer

editorial

Ser dit hus og facade lidt forsømt ud og kunne det godt trænge til at blive renoveret, er det en murer du skal have fat i. En murer kan renovere din husfacade, så den fremstår som ny igen. Inden facaden mures op er det en god ide at starte med en sandblæsning.

En sandblæsning efter lader murerne pæne og rene og uden gammel maling, puds, snavs og kalk. Det endelige resultat af en facade renovering, bliver langt pænere og vil holde længere, når den mures op efter en sandblæsning. Husk at muren skal nå at tørre inden, så der ikke opstår fugt og svamp.

Valg af murer 

Med mindre du allerede kender en murer og har gode erfaringer med hans arbejde, bør du sætte tid af til at finde den rigtige. Den tid er givet godt ud, i forhold til at undgå frustrationer med en håndværker, der ikke overholder de aftaler der er indgået. Kontakt mindst 3 forskellige murer i dit område. Det kunne f.eks. være en murer i Ebeltoft. Bed dem kom og afgive et tilbud på at renovere din facade.

Efterfølgende kan du vurdere de forskellige tilbud, hvilken indtryk mureren giv og hvad er der skrevet på Trustpilot af tidligere kunder. Har de haft gode erfaringer og taget sig tid til at skrive, vil du nok også opleve det samme. Husk at det nødvendigvis ikke er det billigste tilbud, der er det bedste. Husk også at kigge på valg af metode og materialevalg.

Murerfaget er ældgammelt

Det er næsten 1000 år siden at de første murer kom fra Sydeuropa og opdaget, at den danske muld var perfekt til at lave mursten af. Mursten til at bygge nye store kirker. Den første står i Ringsted og hedder Sct. Berndt og er Skandinaviens største og første. Den blev indviet i år 1134.