murer

Find din lokale murer i Frederikshavn

Find din lokale murer i Frederikshavn

editorial

De fleste forbinder ordet murer med den fagperson som lægger sten på sten i forbindelse med byggeri. Men murer arbejdet inkluderer meget andet og mere end netop denne opgave.

En dygtig murer, som har gennemgået uddannelse eller mesterlære, vil kunne hjælpe med mange andre typer arbejde. Foruden de traditionelle opmurings opgaver kan en murer anno 2020 eksempelvis sørge for at du får et smukt støbt badeværelses gulv i microcement – eller snorlige opsat klinker og fliser på væggen. Det er blot et spørgsmål om at finde den rette murer til opgaven.

Hvor kan jeg finde en dygtig og kompetent murer i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du den meget dygtige unge murer Murermester Simon Vejle. Hvis du står og skal bruge hjælp til opsætning af fliser eller klinker i dit badeværelse eller i dit køkken kan du med fordel kontakte Murermester Simon Vejle, som har særligt speciale inden for netop dette område.

Murermester Simon Vejle er passioneret omkring det at opsætte fliser og klinker, og går til arbejdet med et særligt engagement og sans for detaljen. Når du vælger at lade Murermester Simon Vejle varetage op gaven med opsætning af fliser eller klinker kan du være sikker på et smukt og holdbart slut resultat. Murermester Simon Vejle har igennem årene arbejdet såvel rutine som erfaring med denne type arbejde og leverer således arbejdet til tiden og til kundernes store glæde og tilfredshed.

Murermester Simon Vejle har de seneste syv år arbejdet som selvstændig murer i Frederikshavn og omegn, og har mange gode kontakter til andre håndværkere. Står du således for at skulle have total renoveret badeværelset kan Murermester Simon Vejle hjælpe med koordinering af såvel VVSere, blikkenslagere, malere, tømrere, snedkere, elektrikere og andre relevante fagpersoner, så at dit byggeprojekt kommer til at køre som smurt i olie.

Læs mere om Murermester Simon Vejle på hjemmesiden simonvejle.dk