restaurant

Forkæl dig selv med god mad i smukke omgivelser

Forkæl dig selv med god mad i smukke omgivelser

editorial

Husker du at være god ved dig selv? Hvis ikke, så er det på tide at forkæle dig selv og give dig selv lov til at opleve hverdagsluksus. Tag manden, konen, kæresten eller familien under armen og sæt tænderne i udsøgt og lækker mad – uanset om det er hverdag eller weekend.

Vi lever kun én gang, så det er bare med at få det bedste ud af det og opleve alt det gode, der bliver tilbudt her i livet. Særligt det med at gå ud at spise bliver hurtigt en ting, man ikke gør så ofte. Der går hverdag i den, vi har fritidsaktiviteter, der skal passes efter arbejdet, måske trækker opgaverne ud på arbejdet, og så er det bare nemmere at blive hjemme. Undskyldninger er der mange af, men har du det ikke også sådan, at du ret faktisk har det godt, når du tager dig tid til det lidt ekstra både i hverdagen og i weekenden?

Forkæl dig selv i flotte omgivelser
At tage på restaurant er en fantastisk måde både at udvide sin gastronomiske horisont og være sammen med sine kære. Det er intet, der samler folk, som mad gør. Og hvad bedre er der end at nyde lækker mad i flotte omgivelser?

Prøv bl.a. at tage på restaurant i Kerteminde. Her får du smuk natur og fynske kulinariteter. Der er et hyggeligt havnemiljø, strand, hav og skov er inden for kort afstand, og så kan du helt sikkert smage på mange af de lokale råvarer, der varierer alt efter, hvornår på året du ligger vejen forbi. I Kerteminde kan du bl.a. spise god mad, mens du kigger ud over fjorden, hvis du svinger ind forbi Tornøs Hotel. Det er mere end 300 år gammelt og har sit eget bryggeri.

Så hvad siger du til at forkæle dig selv med besøg på restaurant i Kerteminde?