restaurant

Oplev klassisk, dansk mad i charmerende Ribe

Oplev klassisk, dansk mad i charmerende Ribe

editorial

Bor I i Ribe, eller overvejer I at tage et smut forbi byen? Ribe er en hyggelig og charmerende by, der uden tvivl er et besøg værd. 

Byen er Danmarks ældste, og den har derfor en masse oplevelser at byde på – både historiske og kulturelle, men også spiselige. Der er rigtig gode spiseoplevelser at finde, og hvis I fortsætter 50 meter fra den berømte Domkirke, så vil finde det populære spisested Backhaus. Her kan I få god, dansk mad med kvaliteten helt i top, og I kan være sikre på, at I forlader restauranten med fyldte maver og en lyst til at komme tilbage igen. 

Hyggelig og god mad til fornuftige priser 

Der er noget for enhver smag hos Backhaus, men det er især deres retter med danske klassikere, som de er mest populære for. Det gode, klassiske, danske køkken skal man bestemt ikke kimse af, så det er i den grad anbefalelsesværdigt. Endnu en god grund til at besøge Backhaus er, at de går ind for store portioner, så du skal ikke være bange for at gå sulten derfra.

Udover at I hos Backhaus får hyggelig og god mad, og ikke mindst store portioner, så får I også det hele til fornuftige priser. Her kan alle være med, så skynd jer forbi, når I kommer til Ribe. Måske skal I prøve den fyldte rødspætte eller den populære Backhausschnitzel? 

Få hele pakken hos Backhaus 

Hos Backhaus kan I få hele pakken. Der er nemlig mulighed for overnatning, så hvis I overvejer nogle dage i Ribe, så er Backhaus klar til at tage imod jer. På den måde får I hele den unikke oplevelse, der er at finde hos Backhaus.

Klik ind på deres hjemmeside http://backhaus-ribe.dk/ og læs meget mere om den populære restaurant, og hvad de kan tilbyde i forhold til mad og overnatninger, men også selskaber.