restaurant

Jeg elsker dansk mad! Hvor finder jeg sådan en restaurant i Sønderborg?

Jeg elsker dansk mad! Hvor finder jeg sådan en restaurant i Sønderborg?

editorial

Efterhånden er der begyndt at være langt mellem snapsene, når det handler om restauranter, som serverer veltillavet og smukt anrettet dansk mad. Hos Restaurant Colosseum i Sønderborg finder du netop sådan en restaurant. Og for at sætte prikken over i’et huserer Restaurant Colosseum i smukke historiske bygninger, hvilket føjer ekstra hyggelig og autentisk atmosfære til dit restaurant besøg.

Hos Restaurant Colosseum kan du læne dig tilbage i behagelige stole og lade dygtige, service mindede tjenere servere de lækre retter for dig. Det er ren luksus – og så til aldeles familie venlige priser!

Hvilken mad kan jeg få på Restaurant Colosseum?

Uanset om du er i markedet efter en frokost anretning, eller om du ønsker at indtage en fuld aften menu bestående af forret, hovedret og dessert eller ost, kan du finde alle favoritterne på Restaurant Colosseums menu kort. Restaurant Colosseum har masser af siddepladser, både indendørs og udendørs, hvilket betyder, at du for eksempel kan nyde en lækker frokost i solen centralt i Sønderborg.

Her kan du vælge imellem forskellige varianter af marineret sild, som for eksempel sild marineret med gin og havtorn eller sild marineret med rom og blåbær – begge på rugbrød, og begge med tilbehør af surt, hakkede løg, og peberrod. Du kan også vælge en dansk klassiker som eksempelvis et Stjerneskud, en kartoffel mad eller en pariserbøf. Og så er der vegetarisk pasta, hvis der skulle befinde sig en vegetar i selskabet.

Aften kortet på Restaurant Colosseum byder blandt andet på Herregårdsbøf, som er en klassisk dansk hakkebøf med tilbehør af ærter, salat, pommes rustic og Sauce Bearnaise. Har du mod på at prøve husets specialitet, hedder denne Kong Frederiks Livret, og består af krydret fløde sauce med flank steak i strimler, garneret med kartofler, hakket æg og løg og med pommes frites, og rødbeder som tilbehør.

Bestil bord på https://restaurantcolosseum.dk/