maler

Giv dit badeværelse en make-over

Giv dit badeværelse en make-over

editorial

Hvis du har et badeværelse, som du skal i gang med at renovere, så har du sikkert en masse idéer til, hvordan det skal se ud. Design og indretning har stor betydning for et funktionelt badeværelse. Her tilbringer du meget af din tid, og derfor skal du gerne få skabt et rum, der er behageligt at være i. Læs med i dette indlæg, hvor vi har kommet med tre ting, som du kan overveje, inden du påbegynder renovationen.

 

 

1. Hvilken farve skal dit badeværelse have?

Der er mange, der tyer til de klassiske farver, som hvid eller lysegrå, når de skal finde en farvepalet til deres badeværelse. Det kan være, du skal prøve at tage en farve, der kan give lidt modspil i rummet? Det kan være en sart rosa eller andre pastelfarver, der vil fungere perfekt i dit badeværelse. Det skal helst reflektere din personlige stil og skal også gerne matche resten af dit hus. Du kan finde din maler inde på Malerkanonen hjemmeside. 

 

2. Hvordan skal din bruseniche se ud?

En bruseniche kan se meget forskelligt ud. Det kommer an på, hvordan stilen generelt er i dit badeværelse. Hvis du gerne vil matche den nuværende stil, så skal du finde et brusehoved og armatur, der stemmer overens med resten. Du kan få lavet et specialdesignet afløb, der kan gå i et med gulvet.  Det er også en mulighed at få en skræddersyet brusedør, men det kan være meget dyrt.

 

3. Hvad ville passe godt til dit badeværelse?

Før du begynder at renovere, kan du få inspiration til det perfekte design gennem billeder på nettet. Udseendet af badekarret og vasken er afgørende for at skabe harmoni i dit badeværelse. Du kan også indarbejde naturmaterialer som træ og sten for at skabe et naturligt udseende. Hvis du stadig ikke ved, hvilken type badeværelse du vil have, kan du spørge din bygherre om deres mening.