maler

Giv dit hjem en make-over

Giv dit hjem en make-over

editorial

Du har tilbragt meget af din tid i dit hjem indenfor de seneste to år, hvor du har kigget på det samme hver eneste dag. Derfor har du måske fået lyst til at give din stue, soveværelse, eller et andet rum i dit hus en make-over. Læs med i dette indlæg om forskellige tips til, hvordan du kan pifte dit hjem op.

1. Ny maling på væggene

En ny klat maling på væggen kan gøre en kæmpe forskel i dit hjem. Det behøver ikke at være en hidsig farve, som du skal vælge. Det kan være en pastel farve, der kan bringe lidt friskhed ind i din stue eller dit soveværelse. Du behøver heller ikke at male hele rummet, derimod kan du kun nøjes med en enkel væg. Det kan ofte være nok til at ændre looket i dit soveværelse eller stue. Du kan hyre en maler til projektet eller du kan også selv komme i gang med at male. 

 

2. Nye plakater til væggene

Når du har færdiggjort dine vægge med en ny omgang maling, så kan du overveje at købe nye plakater, der kan bringe ny stil ind over dit hjem. Der findes mange forskellige udbydere af plakater, så du kan være heldig med at finde en plakat, der passer i din smag og æstetiske stil. Det kan være, du har en præference indenfor en bestemt stilperiode eller en kunstner, som du beundrer. Plakater er ofte ret dyre, hvis du køber dem med en ramme. Du kan undlade rammen og købe den relativt billigt ude i Ikea eller i Søstrene Grene.

 

3. Få slebet dine gulve

En anden metode, som du kan gå i kast med, det er at få slebet dine gulve. Gulve kan godt stå og komme til at se temmelig kedelige ud. Der kan ligge en masse snavs og andet skidt nede i revnerne på dit gulv. Måske du har spildt ting og sager, der har efterladt besværlige pletter eller mærker. Derfor kan du overveje at få gulvet slebet, så du får glatte overflader igen og et helt nyt pænt gulv at se på.