elektriker

Lad din lokale elektriker hjælpe dig med nye installationer

Lad din lokale elektriker hjælpe dig med nye installationer

editorial

Overvejer du at opgradere din bolig når det handler om elektriske og øvrige installationer – og måske endda skabe et såkaldt ”smart home”? Så skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker med fingeren på pulsen.

Hvor finder jeg den bedste elektriker i Vesthimmerland?

Er du på udkig efter en dygtig autoriseret el installatør eller elektriker i Vesthimmerland, som kan hjælpe dig med at opgradere dit hjems elektriske installationer? Så kan du trygt kontakte Haverslev El.

Haverslev El er en veldrevet elektriker og installatør virksomhed med fysisk beliggenhed i Nørager. Herfra har den lille virksomhed gennem snart hundrede år leveret el løsninger og ydet elektriker og installatør services til såvel private som til erhvervs kunder i hele Vesthimmerland.

Hos Haverslev El tilbydes alt fra de mere klassiske elektriker ydelser til de mere avancerede og komplekse installationer – og uanset størrelsen på – og typen af – dit projekt kan du regne med kundevendt og lydhør betjening hos Haverslev El.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Haverslev El, som gennem årene har specialiseret sig inden for så forskelligt artede områder som elektriske installationer til det moderne landbrug, nybyggeri og vedligeholdelse af installationer i erhvervs og landbrugs ejendomme, etablering og reparationer af antenne og data anlæg, avancerede el installationer til privatboligen, herunder IHC wireless, salg og reparation af hvidevarer samt butiks salg af udstyr og materialer til lovligt gør det selv arbejde og indendørs belysning.

Til dig som privat kunde kan Haverslev El for eksempel tilbyde hjælp i forbindelse med projektering af nybyggeri, wireless installation og intelligent el styring (IHC styring), etablering af varmegenvindings anlæg samt yderligere eneri optimering og så selvfølgelig opsætning og integrering af diverse tele, it og trådløse netværk.

Hvis du vil høre mere om hvorledes Haverslev El kan hjælpe dig med at skabe et intelligent og optimeret hjem, kan du blive meget klogere på haverslevel.dk