boligadvokat

Din boligadvokat bistår gerne i forbindelse med boligkøb

Din boligadvokat bistår gerne i forbindelse med boligkøb

editorial

Når du har fundet drømmeboligen, er det fristende bare at skrive under på købsaftalen inden den bliver snuppet for næsen af dig. Det kan du også roligt gøre – så længe købsaftalen er forsynet med et advokat forbehold. Er dette tilfældet, vil boligen være reserveret til dig i en periode på cirka fjorten dage. Dette giver dig tid til at gennemlæse al den dokumentation, som relaterer sig til handelen og til boligen, for på den måde at danne dig et billede af boligens tilstand og en eventuel bolig forenings økonomi og drift.

Er det et hus, du står for at skulle anskaffe, er det ligeledes en god idé at sætte sig ind i diverse lokal planer for området. Disse kan nemlig afsløre, og der skulle ligge noget bygger eller anden form for entreprise og lure i nærmeste fremtid, som kunne have indflydelse på din boligs værdi. Eksempelvis kan boligens værdi få et hak nedad, hvis der bliver opført industribyggeri eller en minkfarm lige ved siden af.

Til dette formål er det smart at have en dygtig og erfaren boligadvokat ved hånden. En boligadvokat er nemlig specialist i gennemlæsning af denne form for dokumentation, og vil hurtigt kunne skabe et overblik over forhold, som kunne risikere at have indflydelse på din beslutning om et køb.

Med hjælp fra en dygtig boligadvokat kan du således træffe din beslutning om køb af hus eller lejlighed på et vel informeret grundlag – eller eventuelt springe fra handelen. Så længe du gør det inden for advokat forbeholdets frist, koster det dig nemlig ikke en rød reje!

Hjælp til skødet? Kontakt din boligadvokat

Når slutsedlen er underskrevet, skal skødet opdateres. Her hjælper din boligadvokat også gerne med at sikre, at oplysningerne i skødet er opstillet korrekt, og at det er tinglyst efter gældende forskrifter. Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk