boligadvokat

Når en boligadvokat skal søge inspiration

Når en boligadvokat skal søge inspiration

editorial

Når man skal starte op som boligadvokat selv, så har man formentlig en uddannelsesbaggrund bag sig, medmindre man stod i gammeldagsmesterlære.
Om muligt kan man også være selvlært, men det er ret så utænkeligt, og selv hvis man var det, så er der ikke mange, der vælger uautoriserede boligadvokater.

Måske var man endda i praktik hos en bestemt boligadvokat i sin tid, eller man havde et studiejob undervejs i ens uddannelse, hvor man lærte en helt masse praktisk, som man jo ikke kan læse sig til, men som man skal have oplevet på egen krop for at forstå og høste den erfaring.

Man siger jo, at man lærer bedst ved at aktivere det via egen krop end bare af at læse det eller skrive det, så det er der nok noget om.

Men selv hvis man står med tanken om at blive selvstændig boligadvokat, eller man vil være en del af et selskab af boligadvokater, hvor man måske kan smyge sig ind, eller man opretter noget fra bunden sammen med andre ligesindende og uddannede, så starter de færreste på bar bund.

De skal jo se op til nogle, hvor de kan lære af de bedste.

Det kunne jo meget vel være http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/

Her har man at gøre med et firma, der har gode erfaringer og tilfredse kunder, så selvom man selvfølgelig ikke skal modellere ens eget firma en til en efter dem eller direkte kopiere dem, så er der jo intet i vejen for at hente inspiration hos dem.

Man siger jo også, at plagiat er den største form for smiger, men plagiat er jo forbudt, når man taler navn og logo, men proceduren kan jo være den samme, som de gør det.

Måske er de endda behjælpelige med at hjælpe dig/ jer til, hvordan I skal starte jeres firma op, uden de ligefrem afslører deres forretningshemmeligheder.