boligadvokat

Kontakt din boligadvokat, før du køber hus eller lejlighed

Kontakt din boligadvokat, før du køber hus eller lejlighed

editorial

Når du står for at skulle skrive under på en købsaftale, bør du altid sikre dig, at denne er forsynet med et advokat forbehold. Det kan være fristende at springe denne del over, og gå direkte til købet af huset eller lejligheden – især hvis der er tale om din drømme bolig. Men hvis du vil undgå, at dine drømme forvandler sig til mareridt inden for de nærmeste år, er det en rigtig god idé at få en dygtig og erfaren boligadvokat til at gennemse al den relevante dokumentation, som knytter sig til din bolighandel.

Hvem er boligadvokat Mogens Freinsilber?

Mogens Freinsilber er advokat med møderet for landsret. Mogens Freinsilber er cand. jur fra Københavns Universitet i 1976, og modtog sin advokat beskikkelse af Justitsministeriet i Danmark i 1980.

Mogens Freinsilber har tidligere arbejdet som offentlig forsvarer ved Retten i Randers, og er nu selvstændig boligadvokat med eget firma – Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS, som er medlem af Danske BOLIGadvokater og har tegnet advokat forsikring i CNA. Dette er din garanti for en nøgtern og uvildig behandling af din sag, idet Danske BOLIGadvokater som branche forening udstikker etiske og professionelle retningslinjer for medlemmer, som disse er forpligtet til at følge.

Hos Mogens Freinsilber er du sikker på at få din sag behandlet af en dygtig og erfaren boligadvokat, uanset størrelsen og arten af dit køb. Hvad end du er på udkig efter en lejlighed eller et hus, og lige gyldigt om boligen er en ejer eller en andels bolig, vil Mogens Freinsilber kunne hjælpe dig med gennemlæsning af al dokumentation og rådgivning omkring køb.

Mogens Freinsilber forestår også gerne alle de tekniske og praktiske opgaver omkring handelen, for eksempel opdatering og tinglysning af skødet. Du er, med andre ord, i sikre og trygge hænder hos Mogens Freinsilber. Du kan læse mere om Mogens Freinsilbers ydelser på freinsilber.dk