autoværksted

Få den bedste hjælp til din bil på dit lokale autoværksted

Få den bedste hjælp til din bil på dit lokale autoværksted

editorial

Når man er i besiddelse af en bil – eller måske flere af slagsen – er det en stor fordel at have kontakt til et godt auto værksted. Det er ydermere en god idé at finde et sådant, som ligger i tæt placering på éns eget hjem. På den måde kan man være sikker på ikke at skulle køre langt når bilen skal serviceres eller repareres, eller når der skal skiftes en reservedel.

Lindgaard Auto – din autoriserede mekaniker i Skanderborg

Er du og din familie bosat i eller omkring det smukke Skanderborg, kan du tage et kig på Lindgaard Auto. Lindgaard Auto er blandt de mest velrenommerede auto værksteder i netop dette område. Hos Lindgaard Auto er din bil i gode hænder uanset om du skal have bilen klargjort til syn, have fikset et stenslag i din forrude, eller have foretaget en fuld rustbeskyttende behandling af bilens undervogn. Lindgaard Auto servicerer alle bilmærker, og gør det med faglig stolthed og et højt håndværksmæssigt niveau.

Når du overlader service og reparation af din bil til Lindgaard Auto, får du en fuld aftale inklusive alle de mest nødvendige ydelser. Du kan tilmed vælge at benytte dig af værkstedets dæk hotel, hvor du kan opbevare sommer og vinterdæk. På den måde slipper du for at have dem til at stå og fylde i garagen, på dit loft eller ude i carporten. Og så får du selvfølgelig udskiftning af dine dæk to gange årligt med i aftalen.

Service ydelser hos Lindgaard Auto

Hvis din bil skal opgraderes, kan Lindgaard Auto også hjælpe dig med installering og montering af ekstra udstyr så som bil stereo, air condition og klima anlæg eller en satellit overvåget GPS tyverisikring. De dygtige medarbejdere hos Lindgaard Auto står altid klar til at hjælpe dig og din bil uanset opgavens type og omfang.

Læs mere på https://www.lindgaardauto.dk/