autoværksted

Service og reparation på dit lokale autoværksted

Service og reparation på dit lokale autoværksted

editorial

Er du bilejer – og har du behov for en dygtig auto mekaniker, som kan hjælpe når din bil skal til service, klargøres til syn, repareres eller have skiftet en reservedel? Så kan du med fordel vælge Kongsgårde Autoværksted, hvis du er bosiddende i eller omkring Ebeltoft, Rønde eller nærmeste omegn.

Hvorfor skal jeg vælge Kongsgårde Autoværksted som mit autoværksted i Rønde?

Som autoværksted er Kongsgårde Autoværksted blandt de bedste i nærheden af Ebeltoft og Rønde. Selve værkstedet er udrustet med top of the line udstyr til såvel måling som reparation af din bil. Samtidig er Kongsgårde Autoværksted befolket af dygtige og engagerede medarbejdere, som står klar til at servicere din bil uanset størrelse, type, mærke, årgang eller model. Og det til ganske rimelige priser.

Hvad tilbyder Kongsgårde Autoværksted?

Kongsgårde Autoværksted er leveringsdygtig i alle gængse autoværksted ydelser. Inden for reparationer ordner de kompetente mekanikere hos Kongsgårde Autoværksted alt fra Bilka buler til totalskader. Har din bil fået en skramme i lakken, eller har du buklet din kofanger, hjælper Kongsgårde Autoværksted dig med at udbedre skaden til perfektion. Og skal der udskiftes en reservedel, kan du være sikker på at der udelukkende anvendes dele af høj kvalitet fra autoriserede forhandlere.

Kongsgårde Autoværksted er desuden i besiddelse af et dæk center, hvor du kan opbevare dine sommer og vinter dæk uden for de respektive sæsoner. Som kunde hos Kongsgårde Autoværksted kan du samtidig få hjælp til at skifte dækkene, hvis du foretrækker at overlade denne opgave til de professionelle.

Hos Kongsgårde Autoværksted kan du få foretaget et service eftersyn, som sikrer, at din bils køre egenskaber og sikkerhed er intakt. Ved et service eftersyn får du samtidig skiftet olie og oliefiltre samt tjekket alle væsker – for eksempel sprinkler væske og kølervæske.

Du kan læse mere om autoværkstedet hos Kongsgårde Autoværksted på kongsgaardeauto.dk