autoværksted

Få den bedste service på dit lokale autoværksted

Få den bedste service på dit lokale autoværksted

editorial

Er du bilejer, og ønsker du at bevare din bil sikker og velkørende i mange år? Så bør du vælge et professionelt autoværksted som kan hjælpe dig med såvel servicering af din bil som udbedring af skader hen ad vejen.

Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Århus?

Hvis du går og leder efter et autoværksted som kan servicere dig og din bil kan du roligt vælge Steentoft Auto Service og Skadecenter. Hos Steentoft Auto Service og Skadecenter kan du få repareret småskader, få udført service tjek og eftersyn på din bil samt få udbedret glas skader hos én og samme auto mekaniker. Steentoft Auto Service og Skadecenter er ejet og drevet af auto mekaniker Michael Rosbak, som har mange års erfaring inden for reparation og servicering af biler.

Uanset din bils mærke og model kan du få en udsøgt service hos Steentoft Auto Service og Skadecenter – men dette autoriseret VVS installatør har særligt speciale inden for biler fra producenterne Saab og Volkswagen. Det betyder at der er meget kort ventetid på reservedele til biler af disse mærker hos Steentoft Auto Service og Skadecenter lige som du kan forvente den mest kyndige behandling af din Saab eller Volkswagen.

Hos Steentoft Auto Service og Skadecenters værksted kan du få foretaget alle de gængse værksteds ydelser som for eksempel klargøring til syn, balancering af dæk, auto opretning, udretning af buler samt montering og servicering af klima anlæg, diverse former for auto elektronik og motor styring.

Steentoft Auto Service og Skadecenter er autoriseret AutoMester værksted hvilket er din garanti for en formidabel behandling. Du får samtidig gennem AutoMesters fordelsklub adgang til en række rabatter og til at optjene bonus hver gang du benytter dig af Steentoft Auto Service og Skadecenters services

. Du kan læse mere om Steentoft Auto Service og Skadecenter på hjemmesiden steentoftauto.dk