alkoholbehandling

Få hjælp og støtte med en alkoholbehandling på et misbrugscenter

Få hjælp og støtte med en alkoholbehandling på et misbrugscenter

editorial

Alkoholisme er et stort – og desværre stigende – problem i den vestlige verden. Måske forbinder du ordet alkoholiker med den dårligt klædte og usoigneret mand nede på bænken på torvet, som altid har en pose øl eller sprut ved sin side. Men alkoholisme skelner ikke imellem rig og fattig, ung eller gammel, veluddannet eller ufaglært – og derfor er spritteren på bænken kun toppen af isbjerget.

Der findes alkoholikere i alle samfundslag, og i den fine forstads villa såvel som i det sociale boligbyggeri. Alkoholikere kommer i alle køn, aldre og farver, og varierer utroligt meget når det handler om økonomisk formåen, social status, eller uddannelses niveau.

Et fælles træk ved alle, som er blevet afhængige af alkohol i en grad så at et forbrug har udviklet sig til et farligt misbrug, er, at de ofte har brug for hjælp til at komme tilbage på det rette spor. Og derfor bør du, såfremt du mistænker, at en ven eller et familiemedlem har udviklet alkoholisme, hjælpe vedkommende til at foretage den rette beslutning: En effektiv afvænning med efterfølgende alkoholbehandling på et misbrugscenter.

Hvor finder jeg det bedste misbrugscenter?

Det øjeblik, det er lykkedes dig at motivere din alkoholiserede ven eller slægtning til at gå i behandling, bør du vælge et veldrevet misbrugscenter. Du bør altid sikre dig, at dit misbrugscenter tilbyder såvel afrusning og afgiftning som et intensivt efterfølgende behandlingsforløb, hvor den misbrugsramte person er indogeret på centeret og altid har adgang til hjælp og støtte fra det tilknyttede personale.

Det er ydermere en fordel, hvis der tilbydes sideløbende behandling af eventuelle familiemedlemmer, således at den misbrugsramte har den fornødne støtte til efter endt behandlingsforløb at bygge sin tilværelse op på ny.

Behandlingscenter Stien tilbyder alkoholbehandling og terapi til misbruger med afsæt i Minnesota modellen. Du kan læse mere på behandlingscenter-stien.dk