massage

Fantastiske fordele ved sportsmassage

Fantastiske fordele ved sportsmassage

editorial

Hvis du motionerer regelmæssigt, kan du drage fordel af at få en sportsmassage af og til. Sportsmassage adskiller sig fra en traditionel spa -massage. Ofte involverer det hurtige massage og kan variere afhængigt af hvilken sport du dyrker.

Sportsmassage kan være et ideelt før træning, eller det kan være din pleje efter træning.

Hjælper med at øge fleksibiliteten

Som sportsudøver stræber du formentlig efter at gøre dit bedste. Men konstant træning er hårdt for dine muskler. Overtræning kan føre til muskelstivhed. Sportsmassage kan hjælpe med at afslappe dine spændte muskler og øge din fleksibilitet. En god sportsmassage inden en konkurrence kan hjælpe dine muskler, øge fleksibiliteten og forbedre din præstation.

Fremskynder genoptræning

Sportsmassage forbedrer din blodcirkulation. Øget blodgennemstrømning nærer og hjælper med at reparere muskler og væv, der er beskadiget som følge af træning. Dette fører til hurtigere restitution og hurtigere genoptræning.

Øger forsyningen af ​​ilt og næringsstoffer

Når du træner, har din krop brug for mere ilt og næringsstoffer. Fordi massage forbedrer cirkulationen, forbedrer det også leveringen af ilt og næringsstoffer til musklerne.

Hjælper med at eliminere syre ved motion

Når du har startet din træning, opbygges mælkesyre og kulsyre i muskelvævet. Det er en normal proces. Muskler bruger glykogenlagre til at producere energi, hvor mælkesyre og kulsyre er biprodukter fra denne metaboliske proces.

Disse syrer kan forårsage irritation af musklerne. Forbedret cirkulation fra en sportsmassage hjælper med at formindske syren. Efter massage skal du muligvis drikke rigeligt med vand for at fjerne dem helt.

Få et afslappet, fokuseret og klart sind

Massage kan gavne dig psykologisk. Det sætter dit sind i en meditativ tilstand. Det bringer beroligende, genoprettende og rensende effekter til dit sind.

Når din hjerne er i en meditativ tilstand, er den i stand til at sortere gennem rodet, og du kan nemmere fokusere.

Det bidrager til bedre ydeevne. En sportsudøver med et afslappet og fokuseret sind er i stand til at være yderst konkurrencedygtig.

Besøg https://kaatsumassage.dk/ og find ud af hvor du kan få den bedste sportsmassage