massage

Forkæl dig selv med massage i Odense

Forkæl dig selv med massage i Odense

editorial

Hvis du føler dig stiv i kroppen eller døjer med smertefulde myoser er det altid en god idé at booke tid til massage. Når du lægger dig på briksen og slapper af under massørens kyndige hænder vil du kunne mærke hvordan spændingerne løsnes op og smerterne fordamper.

Du vil i løbet af timerne efter massagen føle dig afslappet og afspændt. Og så er der faktisk mange gode langtidsvirkende effekter at hente med massage.

Få mere energi med regelmæssig massage

Selv om det måske kan lyde lidt underligt at en grundig og afslappende massage kan give mere energi og overskud i hverdagen er der faktisk noget om snakken. Du føler dig måske ganske slatten og søvnig efter en god massage hvor alle spændinger er blevet løsnet op og din krop er i en behagelig tilstand.

image

De fleste kan sagtens sove et par timer oven på en dybtgående fysiurgisk massage, sportsmassage eller dyb bindevævs massage. Men dette er ikke ensbetydende med at du vil blive ved med at være slasket.

Modtager du massage behandling med jævne mellemrum vil du faktisk opleve det modsatte. Din krop vil blive stimuleret til at producere flere glædeshormoner hvilket både løfter dit sind og giver dig en bedre nattesøvn.

Når du er fri for konstante smerter og vedvarende stivhed fra dine muskel spændinger vil kroppen bedre kunne genoplade. Og så vil du føle dig mere frisk og veloplagt når du vågner om morgenen.

Hvor kan jeg få en god massage i Odense?

Hvis du er på udkig efter en dygtig massør i Odense kan du finde hvad du søger hos Klinik Velvære. Klinik Velvære tilbyder fysiurgisk massage, wellness massage, sports massage og dyb bindevævs massage som udføres af vel uddannede og erfarne massører. Klik ind og book tid til en velgørende massage på klinikkens hjemmeside klinik-velvaere.dk.